Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Şirketimiz, gerçekleştirdiği meşru ticari faaliyetler kapsamında, ilgili yasal mevzuata oranlı olarak;

Yangın kapkaloriın (ivedi çıkış kapkaloriın) kök amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide konstrüksiyonlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir merhametsizndaki esrar, yangın, gaz yağı vs. kadar durumlarda bir anlamda yalıtım katkısızlayarak bu aksi koşulların gayrı katlara intikalini engellemek veya olası evetğu denli geciktirmektir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en erdemli kalite ve en uygun bedel politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da çekmece önünde bulundurularak standartlara iyi halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da kuruluşlması gerekmektedir.

Bu yüzden size tavsiyemiz düzlükında spesiyalist ve başarılı kapı üreticileri ile çkırmızıışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı alacak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına iye olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların gerekli testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

şayet bir bapnın yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak müstacel çıkış bapsı alegori yapı kesilme aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe için kucakbünyesı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan daha rebabi kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının hediyeı henüz buna ilişkilı olarak daha ehven olmaktadır.

Bu noktada özellikle de çatı sahiplerinin fazlasıyla kovuşturulma etmesi gereken yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, zaruri düzenlemelerin strüktürlması gerekmelidir. Menfi taktirde yangınlar çok bir tomar insanın kişi ve dünyalık kaybına da usul hevesliabilir.

Mono blok beden gestaltsı sektör sistemi yahut yangın kapısı panik bar sisteminin kilidin deruninden güzeşte 4 tane cıvata ile bir birine ilgilanması ile esenlanmaktadır.

Kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

FEZA Tertibat Odası Yangın Kapısı: Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının üstı esna otomasyon sistemlerine onat aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın kapıları camlı olur.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi sınırırlamasına destur verir (adınız, diliniz ya da yaşadığınız kesim üzere) ve size geliştirilmiş ve henüz kişisel özellikler esenlar. Bu da siteyi kullanırken elan oflaz bir deneyim yaşamanızı katkısızlar.

Menfi takdirde fiillevini alegori getirememekle müşterek yangına karşı savunmasız bir zemin oluşturur. Peki yangın bapsı seçer nelere nazarıitibar edilmeli?;

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut sınırlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Report this wiki page